Mit csinálunk?

Tevékenységünk főbb területei az egyedi, testre szabott szoftverek fejlesztése, webes fejlesztés, rendszer integráció , IT outsourcing, professzionális tanácsadás és tervezési szolgáltatások összetett IT beruházások vezetéséhez, valamint komplett rendszer koncepció, fejlesztés és tervezés különleges feladatokhoz vagy a rendszerek általános felújításához.


A CLARMONT I. S. Kft. egyedi szoftver megoldásokra és összetett rendszerek fejlesztésére koncentrál.

Kik vagyunk?

A CLARMONT I.S. Kft. 100%-ban magántulajdonú cég. Székhelyünk Budapesten, Magyarországon, Közép-Európában található, Kelet és Nyugat határán. Elhelyezkedésünk a budai hegy lábánál ideális környezetet biztosít a nyugodt, alapos munkához. Cégünk rendelkezik a Management System Cert ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszer tanúsítvánnyal, valamint a Dun & Bradstreet (B&D) által kiadott és minősített D-U-N-S Numberrel (D&B Registered company. D&B reg.number: 52-526-2858).

Célunk?

A CLARMONT I.S. küldetése a leginnovatívabb informatikai megoldásokat szállító cégek zászlóshajójává válni a régióban és az Európai Unióban. A CLARMONT I.S. hosszú távú partnerkapcsolatokat építve elégedett ügyfeleket hivatott kiszolgálni, teljesen testre szabott IT-megoldásokat biztosítva.


Hagyományait folytatva a vállalkozás innovatív technológiákat és megoldásokat nyújtó, magas minőségi elvárásoknak megfelelő cég kíván maradni.